Road van NR.41 Kuiqing de Stad van de Stadsdongguan van Qingxi, Guangdong China
Thuis Over ons

Geschiedenis

Van goede kwaliteit elektrische uitstekende auto's voor verkoop
Van goede kwaliteit elektrische uitstekende auto's voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

Dongguan Karid Electric Vehicle Co., Ltd.

1 2 3
Dongguan Karid Electric Vehicle Co., Ltd. Dongguan Karid Electric Vehicle Co., Ltd. Dongguan Karid Electric Vehicle Co., Ltd.
De dienstbouw

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Handelsmaatschappij
Grote Markt : West-Europa
Oost-Europa
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Oceanië
Wereldwijd
Merken : KERID
Aantal werknemers : 100~300
Jaarlijkse omzet : 5000000-6000000
Opgericht Jaar : 2009
Export pct : 50% - 60%

Ontwikkelingsgeschiedenis

 

Co. van het Karidelektrische voertuig, Ltd werd opgericht in 2009. Het vervaardigt en verkoopt elektrische sightseeingsauto, hoofdzakelijk elektrische uitstekende auto en elektrische patrouillewagen.

 

In 2013, vestigde Karid formeel de de fabrieksbasis en productielijn. Het productiehoofdkwartier werd gesitueerd in Tangxia-stad, Dongguan-stad, hebben wij de volledige basis van de faciliteitenproductie in Zuidelijk het Elektrische voertuigco. van China-Dongguan Karid, Ltd gebouwd.

 

Dongguan Karid Electric Vehicle Co., Ltd.

Dongguan Karid Electric Vehicle Co., Ltd.

 

In Mei 2014, heeft Karid de vergunning van speciaal materiaal voor speciale gemotoriseerde voertuigen van het gebied (fabriek), het speciale certificaat van het materiaaltypeonderzoek goedgekeurd.

 

In November 2014, vestigde Karid een volledige dochteronderneming, het Elektrische voertuigco. van Hainan Karid, Ltd, dat Hainan-hoofdzakelijk klanten dient.

 

Dongguan Karid Electric Vehicle Co., Ltd.

 

In Augustus 2015, onze Chef- Huang Qiang namens Karid-Elektrisch voertuigco., ondertekende Ltd een contract van de strategieontwikkeling met Yiling-districtsoverheid. Het Elektrische voertuigco. van Karidnew energy, Ltd regelde formeel in Yichang, opstelling een productiebasis van Centraal China (Yichang).

 

Dongguan Karid Electric Vehicle Co., Ltd.

Dongguan Karid Electric Vehicle Co., Ltd.

 

In November 2015, bezochten de Ondeugdburgemeester van Yichang en de Adjunct-directeur van de Dienst van de Investeringsbevordering van Hubei-provincie de productiebasis in Zuid-China voor onderzoek ter plekke. Zij gaven een hoge evaluatie van de kwaliteit van elektrische voertuigen, en bevestigen volledig het concept „milieubescherming, het mensdom en technologie“.

 

In Februari 2016, met zet ontwikkeling van ons bedrijf voort, heeft het opeenvolgend opstellingstakken in Wuhan, Chongqing, Chengdu, Shanghai, Yunnan en Guizhou, en om in vele provincies in China, het directe zal verkopen door hoofdkwartier te verdelen het product aan de markt duwen. Meer takken en bureaus in andere provincies zijn in aanbouw.

 

Op 4,2016 April. de Internationale het Gebiedsmarathon werd van Yuan'an van 2016 gehouden in Yuan'an. De eer van Karid-Elektrisch voertuig werd de aangewezen auto van de Yuan'an-Marathon en won het erecertificaat van de opmerkelijke bijdrage.

 

Op de ochtend van 26,2016 November, „Karid-Groep“ en van " Fanarts“ het nieuwe debuut van de de producten off-line en nieuwe auto van het energieelektrische voertuig werd met succes onthuld. De ceremonie werd georganiseerd door Karid Groep, door Hubei Eurasian Deffee New Energy Voertuigco., Ltd, de gehele cursus planning en de uitvoering van de Xin-Media van de Chicultuur, en de ook geleverde effectindruk aan de districtsoverheid die co- wordtgeorganiseerd.

 

Loop en deel samen bloeiende toekomst vooruit!

 

 

Contactgegevens
Dongguan Karid Electric Vehicle Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Leal Wang

Tel.: 86-0769-39036527

Fax: 86-769-82960413

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)