Het westenweg Xingye, Panyu-District, Guangzhou China
Thuis

Guangzhou Jetflix Machinery & Equipment Co,Ltd

China Guangzhou Jetflix Machinery & Equipment Co,Ltd certificaten
China Guangzhou Jetflix Machinery & Equipment Co,Ltd certificaten
Ik ben online Chatten Nu

Guangzhou Jetflix Machinery & Equipment Co,Ltd

1 2 3 4
Guangzhou Jetflix Machinery & Equipment Co,Ltd Guangzhou Jetflix Machinery & Equipment Co,Ltd Guangzhou Jetflix Machinery & Equipment Co,Ltd Guangzhou Jetflix Machinery & Equipment Co,Ltd
complex bedrijf testend platform CNC hal
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Handelsmaatschappij
Grote Markt : West-Europa
Oost-Europa
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Oceanië
Wereldwijd
Merken : KERID
Aantal werknemers : 100~300
Jaarlijkse omzet : 5000000-6000000
Opgericht Jaar : 2009
Export pct : 50% - 60%

De Machines van Guangzhoujetflix & Materiaalco, Ltd werden gevestigd in 2009, zijn een onderzoek en een ontwikkeling, productie, die als één van de elektrische auto high-tech ondernemingen werken. Wij hebben een nieuw beroemd merk „Kerid“ van energieelektrische voertuigen geregistreerd, en bezeten twee productiebasissen, wordt de Zuidelijke basis van China gevestigd in Guangzhou-stad van de Provincie van Guangdong, behandelt een gebied van 16000 vierkante meters; de centrale basis wordt gevestigd in Yichang-stad van Hubei-Provincie, behandelt een gebied van 20000 vierkante meters. Hoofdzakelijk vervaardigend het elektrische voertuig met lage snelheid, behandelen de producten: elektrisch voertuig, elektrische golfkar, elektrische sightseeingsauto, elektrische patrouillewagen, elektrische uitstekende auto, elektrisch hygiënevoertuig, straalkachelvrachtwagens, vierwielige elektrische autoped, minitreinen en andere 20 soorten producten.


Terwijl krachtig het uitbreiden van de binnenlandse markt, maar ook voer actief internationale uitwisselingen en samenwerking uit. Momenteel, zijn er meer dan 200 werknemers in onze fabriek, met inbegrip van 20 verkoopmensen en 10 R&D-ingenieurs, 10 kwaliteitsingenieurs specialiseerden zich de diensten voor markten overzee. Onze producten heeft uitgevoerd naar Europa, het Midden-Oosten, oostelijk Azië, Zuid-Azige, Australië, Noord-Amerika etc….

De Jetflixmensen geloven de goede dienst hetzelfde belang zoals goede kwaliteit heeft. De de verkooppersonen van Karid zijn bereid om eender welke e-mail van hun klanten binnen 24 uren te beantwoorden. En het de naverkoopteam van Jetflix biedt professionele en efficiënte solusions voor u in 24 uren x 7 aan dagen.

 

Met efficiënt beheer en gespecialiseerde talenten, wordt Jetflix gewijd aan het aanbieden van hoogste kwaliteitsproducten met concurrerende prijs en de eerste dienst van klassennaverkoop.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contactgegevens
Guangzhou Jetflix Machinery & Equipment Co,Ltd

Contactpersoon: Mr. victor han

Tel.: +8613724890668

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)