Bericht versturen
Guangzhou Ruike Electric Vehicle Co,Ltd
E-mail victor@homach.cn TEL.: +8613886107725--13724890668
Thuis >
Guangzhou Ruike Electric Vehicle Co,Ltd Profiel van het bedrijf

Guangzhou Ruike Electric Vehicle Co,Ltd

.

  Bewegingsmensen door nieuwe energie!

  • China Guangzhou Ruike Electric Vehicle Co,Ltd Profiel van het bedrijf
  • China Guangzhou Ruike Electric Vehicle Co,Ltd Profiel van het bedrijf
Belangrijkste markt: West-Europa , Oost-Europa , Zuidoost-Azië , Midden-Oosten , Oceanië , Wereldwijd
Bedrijfsvorm: Fabrikant , Verdeler/groothandel , Exporteur , Handelsmaatschappij
Merken: RUIKE
Aantal werknemers: 100~300
Jaarlijkse verkoop: 5000000-6000000
Oprichtingsjaar: 2009
Exportp.c.: 50% - 60%
Inleiding

Guangzhou Ruike Electric Vehicle Co.,Ltd..werd opgericht in 2009, is een onderzoek en ontwikkeling, productie, actief als een van de elektrische auto high-tech ondernemingen.We hebben een nieuwe energie elektrische voertuigen beroemde merk "Kerid" geregistreerd , en bezat twee productiebasen, de Zuid-Chinese basis ligt in GuangzhouDe producenten-exporteurs van het product die in de steekproef zijn opgenomen, hebben de in de steekproef opgenomen producenten-exporteurs in de VRC en in de VRC.Voornamelijk de vervaardiging van elektrische voertuigen voor kleine snelheden, de producten omvatten:elektrische auto,elektrische golfkarretje,elektrische toeristische auto,elektrische patrouillewagen,elektrische vintage auto,elektrische sanitaire auto,elektrische brandweerwagen,vierwielige elektrische scooter,mini-treinen en andere 20 soorten producten.


Terwijl de binnenlandse markt krachtig wordt uitgebreid, worden ook actief internationale uitwisselingen en samenwerking uitgevoerd.Op dit moment,tHier zijn meer dan 200 werknemers in onze fabriek, waaronder 20 verkopers en 10 R & D ingenieurs,10 kwaliteit ingenieurs gespecialiseerde diensten voor de overzeese markten.Midden-Oosten, Oost-Azië, Zuid-Azië, Australië, Noord-Amerika etc...

JetflixKarid's verkopers zijn bereid om binnen 24 uur alle e-mails van hun klanten te beantwoorden.En het after-sales team van Jetflix biedt professionele en effectieve oplossingen voor u in 24 uur x 7 dagen.

 

Met effectief management en gespecialiseerde talenten, is Jetflix toegewijd aan het aanbieden van producten van topkwaliteit met concurrerende prijs en eersteklas after-sales service.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Service

 

Onze Dienst

 

1.Customer de dienstpost: Karid heeft altijd het „kwaliteit, klanten eerst“ principe van de dienst, voor klanten eerst aangehangen om de geschiktste dienst, het bedrijf in noordoostelijk en Noord- China, centraal China, Oost-China, noordwesten, zuidwesten, het Zuidelijke district van China en andere nationale provinciale hoofdstad meer dan 30 aan de dienst van de opstellingsklantenservice te verlenen.

2.After verkoopreactie: dring op driemaandelijks regelmatig terugkeerbezoek aan en het begeleidingsonderhoud, om de levensduur van het voertuig uit te breiden, na het ontvangen van de vraag van klantennaverkoop, zal het bedrijf het meest dichtbijgelegen personeel van de naverkoopdienst van uw eenheid schikken om naverkoopproblemen te behandelen

3.Quality verzekering: de verkoop van producten voor de fabriek verpakking intact, overeenkomstig de Nationale van het Certificatie kwaliteitscertificeringcentrum normen, verstrekt technisch gegevens, instructies en certificaat.

4.Customer de dienstgarantie: vergt de één jaar vrije garantie, behalve de vervangstukken, om de huis-aan-huisdienst te verlenen, de gebruiker geen reparatie, en verleent de technische diensten voor het levenssteun en onderhoud.

5.Service tijd: 7*24 uren, de naverkoopdienst voor alle weersomstandigheden

Geschiedenis

Ontwikkelingsgeschiedenis

 

Guangzhou Ruike Electric Vehicle Co., Ltd werd opgericht in 2009. Het produceert en verkoopt voornamelijk elektrische toeristische auto's, elektrische vintage auto's en elektrische patrouille auto's.

 

In 2013 richtte Jetflix de fabriek en productielijn officieel op. Het productiehoofdkwartier was gevestigd in Shawan, Guangzhou stad, China.We hebben een complete productiebasis gebouwd in Zuid Guangzhou Ruike Electric Vehicle Co.., LTD.

 

 

China Guangzhou Ruike Electric Vehicle Co,Ltd Bedrijfsprofiel 0China Guangzhou Ruike Electric Vehicle Co,Ltd Bedrijfsprofiel 1China Guangzhou Ruike Electric Vehicle Co,Ltd Bedrijfsprofiel 2

 

In mei 2014 heeft Karid de licentie van speciale apparatuur voor speciale motorvoertuigen van het veld ((fabriek),certificaat voor het testen van het type speciale apparatuur goedgekeurd.

 

In november 2014 richtte Karid een volledig eigendom dochteronderneming op, Hainan Karid Electric Vehicle Co., Ltd, die voornamelijk klanten in Hainan bedient.

 

China Guangzhou Ruike Electric Vehicle Co,Ltd Bedrijfsprofiel 3

 

In augustus 2015 tekende onze baas Huang Qiang namens Jetflix Electric Vehicle Co., Ltd. een strategisch ontwikkelingscontract met de districtsregering van Yiling.Ltd. officieel gevestigd in YichangEen productiebasis in Midden-China (Yichang).

 

 

China Guangzhou Ruike Electric Vehicle Co,Ltd Bedrijfsprofiel 4China Guangzhou Ruike Electric Vehicle Co,Ltd Bedrijfsprofiel 5China Guangzhou Ruike Electric Vehicle Co,Ltd Bedrijfsprofiel 6

 

In november 2015 bezochten de vice-burgemeester van Yichang en de adjunct-directeur van het Bureau voor investeringsbevordering van de provincie Hubei de productiebasis in Zuid-China voor een onderzoek ter plaatse.Ze gaven een hoge beoordeling van de kwaliteit van elektrische voertuigen, en het concept van "milieubescherming, menselijkheid en technologie" volledig bevestigen.

 

In februari 2016, met de voortdurende ontwikkeling van ons bedrijf, heeft het achtereenvolgens vestigingen in Wuhan, Chongqing, Chengdu, Shanghai, Yunnan en Guizhou,en te distribueren in vele provincies in ChinaDe directe verkoop door het hoofdkantoor zal het product naar de markt brengen. Meer vestigingen en kantoren in andere provincies zijn in aanbouw.

 

Op 4 april,2016. de 2016 Yuan'an International Field Marathon werd gehouden in Yuan'an.De eer van Jetflix Electric Vehicle werd de aangewezen auto van de Yuan'an Marathon en won het erecertificaat van de uitstekende bijdrage.

 

Op de ochtend van 26 november,2016"Jetflix Group" en "Fanarts" nieuwe energie elektrische voertuigen producten offline en nieuwe auto debuut werd met succes onthuld.Georganiseerd door Hubei Eurasian Deffee New Energy Vehicle Co.., Ltd. ,de gehele cursusplanning en uitvoering van de Xin Chi Culture Media, en ook de impact van de indruk op de districtsregering.

 

Laten we samen een welvarende toekomst verwachten en delen!

 

 

Ons team

 

China Guangzhou Ruike Electric Vehicle Co,Ltd Bedrijfsprofiel 0China Guangzhou Ruike Electric Vehicle Co,Ltd Bedrijfsprofiel 1

 

 

Als snelgroeiend bedrijf dat gespecialiseerd is in het onderzoek en de ontwikkeling, de productie en de export van elektrische voertuigen, elektrische golfkarretjes, elektrische toeristische auto's, elektrische patrouillewagens,elektrische vintage autoElektrische sanitaire voertuigen, elektrische brandweerwagens, vierwielige elektrische scooters, mini-treinen.

Bij Ruike ligt ons concurrentievoordeel in ons vermogen om uitdagingen op de markt te overwinnen.Het is onze verwachting om onze klanten de mogelijkheid te geven om kosteneffectieve producten van superieure kwaliteit te kopen..


Onze visie
Sinds onze oprichting hebben we een sterke en duurzame samenwerking met vele gerenommeerde klanten wereldwijd, elk gerespecteerd voor hun eigen specialisatie gebieden.Deze partnerschappen zijn wederzijds voordelig geweest en zijn door de.
Wij zijn trots op ons geschoolde personeel dat voortdurend opgeleid wordt in hun respectieve vakgebied om levensvatbare en effectieve oplossingen te bieden aan onze gewaardeerde klanten.

Onze missie
'Verbintenis tot uitmuntendheid' wordt geleverd door middel van hoogwaardige producten en ongeëvenaarde serviceondersteuning.We zijn vastbesloten om ervoor te zorgen dat u volledig tevreden bent met onze elektrische voertuigen' superieure prestaties en prijs van KERID.

 

 

 

Neem op elk moment contact met ons op.

+8613886107725--13724890668
No.2 Shadu Street, Panyu District, Guangzhou China
Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons