Bericht versturen
No.2 Shadu Street, Panyu District, Guangzhou China
Thuis

Guangzhou Ruike Electric Vehicle Co,Ltd Fabrieksreis

China Guangzhou Ruike Electric Vehicle Co,Ltd certificaten
China Guangzhou Ruike Electric Vehicle Co,Ltd certificaten
Ik ben online Chatten Nu
1 2 3 4 5 6 7
Guangzhou Ruike Electric Vehicle Co,Ltd Guangzhou Ruike Electric Vehicle Co,Ltd Guangzhou Ruike Electric Vehicle Co,Ltd Guangzhou Ruike Electric Vehicle Co,Ltd Guangzhou Ruike Electric Vehicle Co,Ltd Guangzhou Ruike Electric Vehicle Co,Ltd Guangzhou Ruike Electric Vehicle Co,Ltd

 • lopende band

   

  Productieteam:
  Met meer dan 100 productietechnici van uitstekende kwaliteit, zijn de onafhankelijke en geavanceerde productieworkshops en de gemechaniseerde productielijnen, die zich in de productie van de producten van de elektrisch voertuigreeks, het productieproces en proces specialiseren uiterst nauwgezet, en de kwaliteit van producten wordt strikt gecontroleerd die de kwaliteit van producten te verzekeren aan de markt worden voorgelegd. En de kwaliteit, om ongeschikte producten te verhinderen de markt in te gaan, het tarief van de productkwalificatie is 100%, is het reparatietarief onder de nationale normen, die stabiliteit op lange termijn van productkwaliteit verzekeren.

   

  Guangzhou Ruike Electric Vehicle Co,Ltd fabriek productielijn 0Guangzhou Ruike Electric Vehicle Co,Ltd fabriek productielijn 1Guangzhou Ruike Electric Vehicle Co,Ltd fabriek productielijn 2

  Guangzhou Ruike Electric Vehicle Co,Ltd fabriek productielijn 3

   

   

 • OEM / ODM

   

  OEM/ODM: Wij bieden over de hele wereld OEM de diensten voor al onze klanten van aan. Kan uw eigen embleem of reclameslogan op het voertuig drukken, kan facultatieve kleur verstrekken voor het chosing of al elektrovoertuigdekkleur vanaf uw specifieke verzoeken aanpassen en kan de aangepaste vrachtwagens van de nutslading of een andere speciale ontwerpen maken.

   

  Facultatieve Kleur

   

  Guangzhou Ruike Electric Vehicle Co,Ltd fabriek productielijn 0

   

  Embleem/de Dienst van de Sloganaanpassing

   

  Guangzhou Ruike Electric Vehicle Co,Ltd fabriek productielijn 1

   

  Guangzhou Ruike Electric Vehicle Co,Ltd fabriek productielijn 2

   

   

  De aangepaste Vrachtwagen van de Nutslading

   

  Guangzhou Ruike Electric Vehicle Co,Ltd fabriek productielijn 3

  Guangzhou Ruike Electric Vehicle Co,Ltd fabriek productielijn 4

  Guangzhou Ruike Electric Vehicle Co,Ltd fabriek productielijn 5

   

  Specailontwerp

   

  Guangzhou Ruike Electric Vehicle Co,Ltd fabriek productielijn 6

  Guangzhou Ruike Electric Vehicle Co,Ltd fabriek productielijn 7

 • R & D

   

  R&D-team: Kerid bezit een R&D-team van meer dan 10 mensen, zijn allemaal top-class ontwerpers, zich baseert op combinatie van zelfontplooiing en innovatie, introduceert het R&D-team digitale ontwikkelingstechnologie, breidt onophoudelijk productportefeuille uit, integreert productontwerp, drie-dimesional modellering, R&D, productie allen in één systeem, en onophoudelijk stijging technologieinhoud van producten. Geleid door deskundigen van Tsinghua-Universiteit, Wuhan-Universiteit van Technologie, China Drie Kloven Universitaire enz., volgens voertuigontwerp en productienorm, werd Kred één van de belangrijke bedrijven van van-wegelektrische voertuigen. Om doorbraken en nieuwe producten te maken, werkt Kerid coninuously met verwante onderzoekinstituten en introduceert geavanceerde technologie van zowel dometic als overzee. Alle kritieke delen worden ingevoerd of aan binnenlandse professionele bedrijven verzonden, zodat is de kwaliteit van Kred van producten zelfde zoals die ingevoerde voertuigen, en en Kerid verkregen numerious certificatie zoals de Certificatie van het de Kwaliteitssysteem van ISO 9001 en Milieu het Beheersysteemcertificatie van ISO14000 en meer dan 100 octrooien.

   

  Guangzhou Ruike Electric Vehicle Co,Ltd fabriek productielijn 0

   

Contactgegevens
Guangzhou Ruike Electric Vehicle Co,Ltd

Contactpersoon: Mr. victor han

Tel.: +8613724890668

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)